INBOUWKASTEN

VOOR EEN EFFICIËNTE INRICHTING!

Inbouwkasten

Inbouwkasten bieden een uitkomst wanneer er in uw huis of kantoor een efficiënte kastenwand moet worden geplaatst. Er wordt veel voor inbouwkasten gekozen wanneer men ergens ruimte moet besparen maar men toch van een riante opbergruimte wil genieten. Heeft u een ruimte in uw woning of kantoor die volledig en efficiënt moet worden ingericht? Denkt u dan eens aan een inbouwkast. Wij meten de ruimte strak in en zorgen dat de kast op de millimeter strak wordt ingebouwd. De vormgeving en indeling kunnen helemaal naar uw wensen worden ontworpen, evenals de kleur en materiaalkeuze. Inbouwkasten plaatsen is een vak apart, Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken is gespecialiseerd in het plaatsen van inbouwkasten. Wij geven dan ook graag passend advies aan de klant. Door onze ervaring op dit gebied leveren wij exclusief maatwerk wat volledig aan de eisen en wensen van de klant voldoet. Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken denkt graag in oplossingen en kan er voor zorgen dat uw inbouwkast uitstekend aansluit bij de rest van uw interieur.

Werkwijze

Nadat u contact heeft opgenomen met bouwbedrijf Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken uit Ede komen wij geheel vrijblijvend bij u kijken om de plaatsing en het ontwerp te bespreken. Als het nodig is, zullen wij direct het een en ander inmeten, zodat er snel een schatting van de kosten gemaakt kan worden en wij de tijdsduur van het project kunnen inschatten. Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende offerte, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken voorziet u van alle informatie en kan een offerte voor uw inbouwkast opmaken. Kosteloos natuurlijk.

Plannen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Willem Top Timmer- & Onderhoudswerken streeft ernaar om zo snel mogelijk te antwoorden op uw vraag en/of offerte aanvraag.U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op het nummer 06 221 51 506 of per e-mail info@wtoptimmerwerken.nl.

TOP