RENOVATIE

VOOR HET VERBETEREN VAN DE KWALITEIT EN HET WOONCOMFORT

Renovatie

Wij zien renovatie als een zeer belangrijke tak van de bouw. Renovatie is hetzelfde als woningverbetering. Bij beide gaat het om het gedeeltelijk vernieuwen van de woning door veranderingen aan te brengen of door de woning te vergroten. Hiervoor wordt vaak gekozen wanneer mensen besluiten om nog een aantal jaar te blijven wonen in het huis. Het gaat dan vaak om het herstellen of vervangen van delen van de woning waarbij het wooncomfort beter wordt. Hierdoor kunt u nog jarenlang met plezier in uw huis blijven wonen. Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken heeft met zijn jarenlange ervaring als doel het verbeteren van de kwaliteit en het wooncomfort. Uiteraard sluiten wij ons volledig aan op de wensen van de klant.

Werkwijze

Nadat u contact heeft opgenomen met Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken uit Ede komen wij geheel vrijblijvend bij u kijken om de renovatie te bespreken. Als het nodig is, zullen wij direct het een en ander inmeten, zodat er snel een schatting van de kosten gemaakt kan worden en wij de tijdsduur van het project kunnen inschatten.

Grootschalige renovatie

Bij grootschalige renovatieprojecten waar het gaat om het afbreken van delen van het huis en delen opnieuw bouwen. Komen er meerdere aspecten bij kijken en zullen er meerdere partijen bij de renovatie betrokken worden. Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende offerte, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken voorziet u van alle informatie en kan een offerte voor uw renovatie opmaken. Kosteloos natuurlijk.

Plannen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Willem Top Timmer- & Onderhoudswerken streeft ernaar om zo snel mogelijk te antwoorden op uw vraag en/of offerte aanvraag.U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op het nummer 06 221 51 506 of per e-mail info@wtoptimmerwerken.nl.

TOP