KEUKENMONTAGE

VOOR VAKKUNDIG ADVIES MOET U BIJ WILLEM TOP TIMMER- & ONDERHOUDSWERKEN ZIJN

Keukenmontage

Door de jarenlange ervaring op het gebied van keukenmontage in de particuliere sector, weet Willem Top Timmer- & Onderhoudswerken hoe waardevol uw spullen voor u zijn. Wij zullen uw bezittingen dan ook met de grootste zorg behandelen. Als u ons uw sleutel toevertrouwt, kunt u er op toezien dat uw vertrouwen in ons niet wordt geschaad! Willem Top Timmer- & Onderhoudswerken denkt met u mee om uw ideeën zo goed mogelijk te verwezenlijken en kan u hier ook mogelijk in adviseren. Wij kunnen u desgewenst ondersteunen met eventuele vragen over meer dan alleen de keuken. Uw keuken is een omgeving waar u dagelijks moet werken. Het is dan ook van groot belang dat u zich thuis voelt in uw keuken en dat de keuken voldoet aan uw wensen. Willem Top Timmer- & Onderhoudswerken vind het daarom erg belangrijk om de wensen van de klant uitvoerig te bespreken. Hierdoor weten beide partijen goed wat er verwacht wordt en wat er moet gebeuren. Willem Top Timmer- & Onderhoudswerken kan met zijn ervaring een vakkundig advies geven en u helpen bij het uitzoeken van een passende keuken.

Werkwijze

Nadat u contact heeft opgenomen met Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken uit Ede komen wij geheel vrijblijvend bij u kijken om de keukenmontage te bespreken. Als het nodig is, zullen wij direct het een en ander inmeten, zodat er snel een schatting van de kosten gemaakt kan worden en wij de tijdsduur van het project kunnen inschatten.

Grote keukens

Top Timmerwerken realiseert ook grote keukens bijvoorbeeld bij bedrijven. Bij de montage en opbouw van grote keukens komen meerdere aspecten kijken. Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken zorgt er dan voor dat de juiste partijen betrokken zullen worden bij uw project. Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende offerte, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken voorziet u van alle informatie en kan een offerte voor uw keuken opmaken. Kosteloos natuurlijk.

Plannen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Willem Top Timmer- & Onderhoudswerken streeft ernaar om zo snel mogelijk te antwoorden op uw vraag en/of offerte aanvraag.U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op het nummer 06 221 51 506 of per e-mail info@wtoptimmerwerken.nl.

TOP