TEGELWERK

GOED ADVIES, KWALITEIT & SERVICE!

Tegelwerk

Om tot een perfect resultaat te komen, is bij het leggen van een tegelvloer de ondergrond van essentieel belang. Deze moet natuurlijk stevig zijn maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat de ondergrond goed vlak is. Voordat wij aan een tegelvloer beginnen komen wij graag bij u langs om de vloer te beoordelen. Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken heeft in zijn netwerk een aantal groothandels in tegelzetters materialen we hebben daarom ook de beste materialen voorhanden. Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken weet ook precies welke materialen we in welke situatie moeten gebruiken. Jarenlange ervaring in de tegelzetters branche zorgt ervoor dat u bij ons absoluut aan het juiste adres bent voor het vakkundig laten zetten en leggen van tegelwerken en natuursteen. Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken staat garant voor 100% goede adviezen, kwaliteit en service!

Badkamers

Badkamers zijn in het algemeen een behoorlijke ingreep. Door onze perfecte planning en een team van vakmensen, realiseren wij uw complete badkamer. Dat alles met slechts één aanspreekpunt.

Werkwijze

Nadat u contact heeft opgenomen met bouwbedrijf Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken uit Ede komen wij geheel vrijblijvend bij u kijken om het tegelwerk te bespreken. Als het nodig is, zullen wij direct het een en ander inmeten, zodat er snel een schatting van de kosten gemaakt kan worden en wij de tijdsduur van het project kunnen inschatten. Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende offerte, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken voorziet u van alle informatie en kan een offerte voor uw tegelwerk opmaken. Kosteloos natuurlijk.

Plannen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Willem Top Timmer- & Onderhoudswerken streeft ernaar om zo snel mogelijk te antwoorden op uw vraag en/of offerte aanvraag.U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op het nummer 06 221 51 506 of per e-mail info@wtoptimmerwerken.nl.

TOP