NIEUWBOUW

WIJ MAKEN UW NIEUWBOUWPROJECT TOT EEN SUCCES

Nieuwbouw

Elk nieuwbouwproject is uniek. Daarom heeft elk nieuwbouw project een andere aanpak nodig. Daarom hebben nieuwbouwprojecten extra aandacht nodig want een nieuwbouwproject is een belangrijk moment in uw leven. Willem Top Timmer- & Onderhoudswerken heeft de juiste ervaring in huis om uw nieuwbouwproject een succes te maken. Wij maken onder andere erkers, dakkapellen, aanbouw, garages, schuren en carports.

Werkwijze

Door goed overleg en vakkundig advies kunnen wij uw wens in vervulling doen gaan. Wij streven ernaar om maatwerk te leveren wat aan al uw wensen voldoet.

Nadat u contact heeft opgenomen met Willem Top Timmer- & Onderhoudswerken uit Ede komen wij geheel vrijblijvend bij u kijken om de nieuwbouw te bespreken. Als het nodig is, zullen wij direct het één en ander inmeten, zodat er snel een schatting van de kosten gemaakt kan worden en wij de tijdsduur van het project kunnen inschatten.

Grootschalige projecten

Bij grootschalige nieuwbouwprojecten komen meerdere aspecten van de bouw samen. Het gaat om een intensieve verbouwing waarbij meerdere bouwactiviteiten worden ingezet. Het is vaak een combinatie van meerdere kleinschalige verbouwingen. Denk bijvoorbeeld aan de verbouwing van een heel huis. Bij dergelijke verbouwingen komt er vaak een architect aan te pas. Nieuwe bouwplannen worden ontworpen en van het bestaande pand blijft weinig over. Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende offerte, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken voorziet u van alle informatie en kan een offerte voor uw nieuwbouwprojecten opmaken. Kosteloos natuurlijk.

Plannen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Willem Top Timmer- & Onderhoudswerken streeft ernaar om zo snel mogelijk te antwoorden op uw vraag en/of offerte aanvraag.U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op het nummer 06 221 51 506 of per e-mail info@wtoptimmerwerken.nl.

TOP