VERBOUW

U KUNT BLINDELINGS OP DE EXPERTISE EN ERVARING VAN ONS TEAM VERTROUWEN.

Verbouw

Of het nou gaat om grootschalige verbouwingen of kleinschalige verbouwingen, bij Willem Top Timmer- & Onderhoudsbedrijf wordt alles naar behoren uitgevoerd. Wij hebben voor verschillende opdrachtgevers menig bouwproject gerealiseerd. Uw wensen en eisen zijn hierbij vanzelfsprekend ons uitgangspunt. Voor al uw verbouwingen kunt u blindelings op de expertise en ervaring van ons team vertrouwen.

Werkwijze bij verbouwingen

Nadat u contact heeft opgenomen met Willem Top Timmer- & Onderhoudswerken uit Ede komen wij geheel vrijblijvend bij u kijken om de verbouwingen te bespreken. Als het nodig is, zullen wij direct het een en ander inmeten, zodat er snel een schatting van de kosten gemaakt kan worden en wij de tijdsduur van het project kunnen inschatten.

Grootschalige verbouwingen

Bij grootschalige verbouwingen komen meerdere aspecten van de bouw samen. Het gaat om een intensieve verbouwing waarbij meerdere bouwactiviteiten worden ingezet. Het is vaak een combinatie van meerdere kleinschalige verbouwingen. Denk bijvoorbeeld aan de verbouwing van een heel huis. Bij dergelijke verbouwingen komt er vaak een architect aan te pas. Nieuwe bouwplannen worden ontworpen en van het bestaande pand blijft weinig over.

Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende offerte, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Willem Top Timmer- en Onderhoudswerken voorziet u van alle informatie en kan een offerte voor uw verbouwingen opmaken. Kosteloos natuurlijk.

Plannen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Willem Top Timmer- & Onderhoudswerken streeft ernaar om zo snel mogelijk te antwoorden op uw vraag en/of offerte aanvraag.U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken op het nummer 06 221 51 506 of per e-mail info@wtoptimmerwerken.nl.

TOP